Skip to content

Ta chansen att få buketter och vinn stora vinster i Flower Slot

När det kommer till de svenska spelutvecklarna NetEnt så har vi börjat vänja oss vid att spelautomaterna de levererar är av högsta kvalité. Flower Slot är inget undantag i detta. Spelautomaten har en spelplan på fem hjul över tre rader och 30 vinstlinjer som gör att chansen till att plocka hem blommorna (i detta fall vinsten) är stora.

Flower Slot har en väldigt imponerande grafik och med ljudeffekter som inte lämnar en besviken. Lägg också till att det finns symboler för free spins och wild så kommer du inte tröttna på vad NetEnt har kokat ihop i sin spelautomat Flower Slot.

Hur spelar jag på Flower Slot?

flowers spelautomat

Innan man sätter igång snurrandet så är det lämpligt att man väljer vilken insats man är beredd att lägga inför varje snurr. Som tur är så erbjuder Flower Slot dig just detta. Genom att justera din insats genom både myntvärde och myntstorlek har du full kontroll på hur mycket du spenderar.

  • Myntvärde – Det är exakt så enkelt som det låter. Här bestämmer du hur mycket ett mynt ska vara värt och du kan välja på en skalla mellan 0.01 och 0.5.
  • Myntstorlek – Även denna funktionen är väldigt enkel att förstå. Här bestämmer du bara hur många mynt du är villig att satsa inför varje snurr. Här har du möjligheten att satsa mellan 1 och 10 mynt per snurr.

Genom att du får dessa valen i Flower Slot så kan du välja att satsa mellan €0,3 och €75 per snurr vilket gör att denna spelautomaten passar alla.

Få tillgång till free spins och stora vinster

När man väl satt sin insats och vill börja snurra är det bra att man har lite koll på vilka symboler som betalar ut de största vinsterna. I listan nedanför kommer vi förklara närmare vilken symbol som representerar vad.

  • Wildsymbolen – Det är denna symbolen som kommer vara din bästa vän i Flower Slot. Den representeras av en sol och det står med stora bokstäver ”Wild” på den. Denna symbol ersätter alla andra symboler förutom free spins och ger möjlighet till stor vinst. Under Free Spins läget så finns det även chans att denna blir en stacked wild, vilket ökar dina chanser ännu mer.
  • Free Spinssymbolen – Denna magnifika molnsymbol (Den har free spins skrivet på sig) kommer i två olika former: Antingen singel eller dubbel. Detta gör att du kan få upp till hela 30 free spins. Lägg också till att under free spins så är dina vinster värda tre gånger så mycket och du har möjlighet att öka dina free spins om du landar på fyra eller mer av denna symbol.

Självklart finns det andra symboler som ger dig vinst, men det är dessa som är överlägset störst när det kommer till stora potentiella utbetalningar.

Ett bra spel, även om free spins hade kunnat triggas oftare

Att NetEnt har gjort ett bra jobb med Flower Slot går inte att förneka. Det är en väldigt simpel men rolig spelautomat som man inte tröttnar på i första hand om man är ett fan av slots och casino. Men bonusfunktionen med free spins verkar lite svåråtkomlig och vi hade gärna sett att det hände oftare.

Privacy Policy