Skip to content

Tre inspirerande bloggare från Skåne

Under ett antal år har det varit otroligt populärt att blogga och trenden har egentligen bara växt och utökats. Idag har vi bloggare som lever på att skriva om sig själva, sitt liv eller om ett nischat ämne. Lite som när vi förr läste tidningar och krönikor kan vi idag följa favoritbloggare på deras egna bloggar och kanaler. Idag har egentligen bloggare gått från att vara just bloggare till att bli offentliga personer. Idag är många utbredda på flera kanaler så som blogg, Youtube och sociala medier så som Instagram, Facebook, Snapchat och Twitter. Ofta har man en huvudkanal som många gånger är en blogg, men nu för tiden går allt fler över till rörligt material och gör istället videor som laddas upp på Youtube. Idag är det egentligen nästan lika vanligt att vara en så kallad ”Youtuber” som bloggare.

Här kommer vi att lista några stora skånska bloggare som vi anser är inspirerande.

 

Egoina

www.egoinas.se

Bloggen egoinas.se drivs av Regina Katralen men är inom den digitala världen mer känd som just Egoina. Hon är 26 år och bosatt i Skåne, har bloggat sedan 2007 och har på sin blogg ungefär 140 000 läsare i veckan. I sin blogg skriver hon om sitt liv, reflektioner och tipsar ibland om produkter. När hon inte skriver sin blogg jobbar hon med marknadsföring och digital kommunikation, skriver krönikor för Veckorevyn och lever ett vanligt liv med sin pojkvän, hänger med vänner och ser på serier. Det som är speciellt med Egoinas blogg är hennes härliga personlighet där hon inte tar saker allt för seriöst. En lättsam och rolig blogg helt enkelt. Egoinas blogg räknas som en av Sveriges största och driver eget företag via bloggen och sina andra projekt.

 

Malin Persson

www.malin.elledecoration.se

Malin Persson är bosatt i Malmö och bloggar om inredning hos elledecoration.se. Tidigare har hon varit aktiv inom modebranschen i 15 år och jobbar nu med projekt som stylist, inredare och är programledare för Svt:s Trädgårdstisdag. Hennes intressen innefattar fotografering, renovering, måla, laga rawfood och odla egna råvaror. I sin blogg skriver hon om det får henne att må bra och gör livet värt att leva. I bloggen blir man verkligen inspirerad av hennes vackra bilder och hennes personliga stil både vad gäller inredning och kläder. Många trevliga tips om hur du slår in snygga paket, gör en krans eller den perfekta dukningen för en middag. En blogg där bilderna spelar stor roll.

 

Stina-Lee

www.stinalee.se

Stina kommer egentligen från Västergötland men är nu bosatt i Skåne och har sedan 2007 delat med sig av sitt liv på sin blogg. Hon har synts mycket i media genom TV4, Veckorevyn, Solo, Vi föräldrar med mera. Utöver sin blogg är hon utbildad doula och förlossningsfotograf, bor med sin sambo och två barn. I sin blogg delar hon med sig av sin vardag på ett personligt sätt med humor och självdistans. Via bilder och text får man i bloggen som läsare följa med på resor, vardagsliv och hur det i allmänhet är att vara förälder och sambo.

 

Privacy Policy