När ni har behov av hjälp med CNC svarvning

Behöver ert företag hjälp med CNC svarvning? När det gäller CNC svarvning i Boxholm, så kan ni med fördel vända er till Slipmekano. De har en modern maskinpark med maskiner för att kunna göra fleroperationssvarvning eller för att svarva med hjälp av CNC. När det handlar om att bearbeta med hjälp av en CNC svarv, så kan man bearbeta detaljer såväl två- som tredimensionellt.  Det tack vare att man använder sig av CAD/CAM program och CNC-styrda maskiner.

Svarvning och fräsning med CNC

CNC svarvning och CNC fräsning, det är en bra metod för att kunna få ut de detaljer man är ute efter. CNC i sig står för Computer Numerical Control. Den som styr denna maskin är en CNC-operatör. Det gäller att kunna hur man programmerar för att det ska bli rätt. Hos Slipmekano finns det många duktiga operatörer och det gör att detta företag kan erbjuda er högkvalitativa produkter och lönsamma tjänster. Hos dem finns det inte bara olika sorters svarvar, utan de har även fräsmaskiner, kapmaskiner, borrmaskiner och svetsar.

Hos Slipmekano kan ni få hjälp med svarvning och fräsning

Slipmekano i Boxholm AB grundades 198 och idag så finns det 9 anställda i företaget. Alla dessa personer besitter en gedigen yrkeserfarenhet samt att de har en hel del kunskaper. Slipmekano kan fixa allt från avancerade reparationsarbeten och CNC svarvning till nytillverkning av verktyg, maskindelar och annat.

Så är det så att ni behöver hjälp med att svarva ut vissa detaljer till ert företag, så är det inte fel att vända sig till dessa proffs!